Canuck Audio Mart Hifi and Audio ForumCanuck Audio Mart Hifi and Audio Forum
It is currently Wed Feb 21, 2018 5:19 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jan 23, 2018 4:04 pm 
Offline
Premium User
User avatar

Joined: Tue Dec 19, 2006 11:44 pm
Posts: 6386
Location: Toronto, ON, CA
Just went to 'My Ads' and clicked on 'Show Ads From' and entered 18 months...as I wanted to check something.

Now it seems as if I am blocked from going back to 6 months...

_________________
I Put A Spell On You!!!


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jan 23, 2018 4:33 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Mar 31, 2013 6:10 pm
Posts: 3135
Location: Toronto, ON, CA
No prob here.
Mine goes back 18 months.

_________________
"Switch on summer from a slot machine...
Yes get what you want cuz you can get anything..."


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jan 23, 2018 4:38 pm 
Offline
Premium User
User avatar

Joined: Tue Dec 19, 2006 11:44 pm
Posts: 6386
Location: Toronto, ON, CA
Just so we are all on the same page...I was originally showing for 6 months...decided to click on 18 months...now when I want to go back to 6 months it won't let me... :(

_________________
I Put A Spell On You!!!


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jan 23, 2018 4:43 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Mar 31, 2013 6:10 pm
Posts: 3135
Location: Toronto, ON, CA
Dont really know then.
I have left mine on 18 mos.

_________________
"Switch on summer from a slot machine...
Yes get what you want cuz you can get anything..."


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jan 23, 2018 4:44 pm 
Offline
Premium User
User avatar

Joined: Tue Dec 19, 2006 11:44 pm
Posts: 6386
Location: Toronto, ON, CA
Chipmunk1957 wrote:
Dont really know then.
I have left mine on 18 mos.


...by choice?

Can you return to 6 months if you wanted to?

_________________
I Put A Spell On You!!!


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jan 23, 2018 4:48 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Mar 31, 2013 6:10 pm
Posts: 3135
Location: Toronto, ON, CA
Yup. Just switched back and forth.

_________________
"Switch on summer from a slot machine...
Yes get what you want cuz you can get anything..."


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jan 23, 2018 5:35 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 5:44 pm
Posts: 649
Location: Crystal Beach, ON, CA
Ditto - swapped back. Default was 18 months -and listed correctly. Changed to 6 months - all correct. Switched back to 18 - all good.


As an aside, I didn't know we could only go back 18 months.... :(


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jan 23, 2018 8:36 pm 
Offline
Premium User
User avatar

Joined: Tue Dec 19, 2006 11:44 pm
Posts: 6386
Location: Toronto, ON, CA
Hmmm...now I discover that the entire page is 'frozen'...I am not able to use the 'Place An Ad' feature...perhaps a mod can help...

Tried logging out and then logging back in...same thing...

_________________
I Put A Spell On You!!!


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Jan 24, 2018 11:29 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Apr 21, 2004 6:03 pm
Posts: 1272
Location: Vancouver, BC, CA
Voodoo Funk - we have a theory that there might be a problem with certain combinations of Mac OS + Safari on CAM which includes problems uploading images and may explain your issues as well. Can you try to use Chrome and Firefox and see if you have the same problems?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Jan 24, 2018 11:33 am 
Offline
Premium User
User avatar

Joined: Tue Dec 19, 2006 11:44 pm
Posts: 6386
Location: Toronto, ON, CA
admin wrote:
Voodoo Funk - we have a theory that there might be a problem with certain combinations of Mac OS + Safari on CAM which includes problems uploading images and may explain your issues as well. Can you try to use Chrome and Firefox and see if you have the same problems?


Thanks for responding.

I am currently using Windows 10 and Chrome...

Just checked and same thing is happening to me using IE...

_________________
I Put A Spell On You!!!


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Jan 24, 2018 11:49 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Apr 21, 2004 6:03 pm
Posts: 1272
Location: Vancouver, BC, CA
On closer look we think we found what might be causing the issue, it only affects users who have a tracking number to show in the My Ads page (this is a new feature we launched yesterday).

Please try that page again.

I'm guessing the "Place Ad" problem only occurs on the My Ads page and nowhere else, if so it should be fixed as well now.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Jan 24, 2018 11:51 am 
Offline
Premium User
User avatar

Joined: Tue Dec 19, 2006 11:44 pm
Posts: 6386
Location: Toronto, ON, CA
admin wrote:
On closer look we think we found what might be causing the issue, it only affects users who have a tracking number to show in the My Ads page (this is a new feature we launched yesterday).

Please try that page again.

I'm guessing the "Place Ad" problem only occurs on the My Ads page and nowhere else, if so it should be fixed as well now.


Success...thank you.

_________________
I Put A Spell On You!!!


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group